Van Sand  showroom in het ETC Design Center – Culemborg

1

In onze showroom presenteren wij de complete collectie van Little Greene Paint & Wallpaper, Paint & Paper Library, Rebel Walls, Coordonné, Tres Tintas & 1838 Wallcoverings. Alle kleuren & behangstalen zijn aanwezig om een goede keuze te maken. Winkeliers die op zoek zijn naar een exclusief verfmerk kunnen zich vrijblijvend orienteren, wij kunnen de presentatiemogelijkheden laten zien en hebben ook een werkende verfmengmachine staan. Voor alle bezoekers hebben wij grote stalen beschikbaar om te bekijken voor lopende en nieuwe projecten.

3

4

Wij presenteren onze verf- en behangcollecties op een unieke manier. Alle wanden zijn behangen met de laatste collecties en er zijn A4 stalen beschikbaar om mee te nemen. Van de Rebel Walls collecties hebben wij grote stalen (270 h x 50 cm breed) beschikbaar (om te lenen) voor lopende en nieuwe projecten, zodat u de klant een goede presentatie kunt geven. Wij zijn zeer ervaren in het toepassen van onze collecties in interieurs, zeker ons digitaal geprint behang heeft vele mogelijkheden. Neem gerust uw plattegronden en/of bouwtekeningen mee, wij helpen u graag.

5

6

6

Onze showroom is elke maandag geopend van 10:00 tot 17:00 uur of op afspraak. U krijgt toegang tot het ETC Expocenter als interieurprofessional (KvK inschrijving verplicht) of d.m.v. een directe afspraak met ons. Als consument bent u van harte welkom als u samen met uw interieurprofessional het ETC Design Center bezoekt of d.m.v. inschrijving voor één van de vier consumentendagen per jaar. Klik hier voor de ETC Design Center agenda.